Onze werkwijze


Eerste contact

Nadat u contact hebt opgenomen via ons contactformulier, nemen wij binnen één werkdag contact met u op om u direct een aanbod te doen. Wij komen graag meer te weten over uw behoeften en uw oude computers. Zo kunnen we een eerlijk en passend bod doen.

Ophalen

Als u akkoord gaat met ons aanbod, maken we in overleg een ophaalafspraak. Dit kan altijd binnen 3 werkdagen. Ons team komt langs op het afgesproken moment langs om uw oude computers op te halen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de apparaten.

Betaling en certificaten

Binnen 5 werkdagen na de ophaalafspraak zullen wij het overeengekomen bedrag aan u overmaken. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk geld ontvangt voor uw oude computers. Zodra de computers door ons zijn verwerkt, ontvangt u ook de certificaten die het permanent wissen van gegevens garanderen. Dit geeft u de zekerheid dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn en niet in verkeerde handen terechtkomen.

Wat gebeurt er daarna met de apparaten?

Nadat alle gegevens door ons zijn gewist conform de geldende wetgeving en veiligheidsstandaarden, reinigen wij alles en voeren wij waar nodig reparaties uit. Vervolgens zorgen we ervoor dat ze terecht komen bij mensen en organisaties die behoefte hebben aan dergelijke computers. We werken samen met verschillende non-profitorganisaties en andere instellingen die behoefte hebben aan computers. Op deze manier hebben we een positieve maatschappelijke impact en verminderen we elektronisch afval.

< Terug naar homepagina